BOEK

Hotel Hartzeer

Hotel Hartzeer

Susan Smit

Marion Pauw

Een boek vol wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor slagveld de liefde kan zijn.

ISBN: 9789048835416 | Paperback, 350 blz | € 19.99 | April 2017


Bestsellerauteurs Susan Smit en Marion Pauw zijn beiden hartzeeroverlevenden. Als geen ander weten ze dat niets je zo overhoop kan gooien - op de meest fantastische en verschrikkelijke manier - als onbeantwoorde verliefdheid, relatiegedoe, bedrogen en verlaten worden. Het liefst ben je de pijn te slim af door het te onderdrukken of dempen met allerhande middelen en trucjes, maar door dat te doen mis je een geweldige mogelijkheid voor persoonlijke groei. Een gebroken hart is namelijk de ultieme bullshitfilter, geeft je de kans om oude trauma's en verborgen schatten naar boven te halen en brengt je dichter bij wie je werkelijk bent. En wat het betekent om lief te hebben.

In Hotel Hartzeer delen Smit en Pauw hun eigen ervaringen, praten ze met experts als psychologen en neurologen, en geven ze praktisch advies om liefdesverdrietigen door de dagen heen te loodsen. Een boek vol wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor slagveld de liefde kan zijn.

Zie voor aanvullende video's, blogs, tips 'n tricks de rijkgevulde website http://hotelhartzeer.nl

Je had het me te midden van de ellende van worden verlaten met twee jonge kinderen niet tegen me moeten zeggen, maar inmiddels weet ik dat niets je zo tot een leuker, sterker en echter mens kan maken dan liefdesverdriet Susan Smit
Wat ik wil met dit boek? Hoop geven aan alle mensen die huilend onder de dekens liggen Marion Pauw

Wijze woorden, persoonlijke ervaringen, troost en humor. Net wat je nodig hebt in zware liefdestijden.

Margriet

Ik weet nu dat Susan Smit en Marion Pauw echt de leukste schrijfsters van Nederland zijn en hun nieuwe, gezamenlijke boek Hotel Hartzeer is daarvan een mooi bewijs. (..) Grappig, hilarisch en af en toe ook schurend.

Marianne Verhoeven in ZUS

Hotel Hartzeer: waarom is liefdesverdriet zo erg?

Waarom is liefdesverdriet zo erg? Auteur Susan Smit omschrijft de pijn bij het ontrafelen van jezelf met de ander als een hechting die eruit moet. Daarnaast aan het woord: hypnotiseur Zack Zakaria, haptotherapeut Chantal Spil, neuropsycholoog Margriet Sitskoorn, auteur Connie Palmen, auteur Marion Pauw, dichter en auteur Erik Jan Harmens en hoogleraar sociale psychologie Roos Vonk.

Hotel Hartzeer: 12 tips bij liefdesverdriet

Zack Zakaria (hypnotiseur), Marion Pauw (auteur), Chantal Spil (haptotherapeut), Erik Jan Harmens (auteur en dichter), Roos Vonk (hoogleraar sociale psychologie), Susan Smit (auteur), Margriet Sitskoorn (neuropsycholoog) en Connie Palmen (auteur) geven tips over omgaan met liefdesverdriet.

Welkom bij Hotel Hartzeer